perjantai 9. kesäkuuta 2017

Näkemiin

Pitkään tämä blogi on ollut hiljais elolla ja olen silloin tällöin yrittänyt herätellä tätä vähän henkiin. Vaikka blogin kirjoittaminen on edelleen mieluisaa, ei silti koskaan ole fiilistä ja jaksamista kirjoitella tänne. En myöskään ole varmaan vuoteen lukenut kenenkään toisen ihmisen blogia. En tiedä onko se vain tunne, mutta luulen, että kukaan ei oikein enää lue blogeja?
Toki on edelleen niitä bloggaajia jotka sitkeästi jatkaa vuodesta toiseen, mutta musta tuntuu, että nykyään blogeja on vähemmän ja vähemmän ja sama niiden lukijoiden kohdalla.
Olisi vieläkin monta ideaa, mistä voisi postata esimerkiksi opistolta. Monta mielipide postausta kirjoittamatta. Siitä huolimatta olen nyt sitä mieltä, että tämä blogi jää pitkälle tauolle. En tiedä kestääkö tauko pari kuukautta, vuoden vai jatkanko enää ikinä, sen näyttää aika. Kiitos kaikille mukana olleille !


c. Jatta Juutilainen
 Koska blogin kirjoittaminen on mielestäni mieluisaa puuhaa ja postauksia on kiva lukea myöhemmin, saattaa olla, että tulen tänne silloin tällöin kirjoittamaan kuulumisia iha itseäni varten. Tai jos on joku selkeä aihe mistä tekee mieli kirjoittaa, tai jos saan vaikka huippukivoja kuvia mitä haluan jakaa. Silloin saatan palata tänne blogin puolelle, mutta en tiedä, aika näyttää, niinkuin sanottu.
c. Jatta Juutilainen

c. Jatta Juutilainen

(c) Jatta Juutilainen


 Jatkan blogin instagramin päivittelyä, eli jos mun kuulumiset kiinnostaa, kannataa seurata ig:ssä @_pilanpaiten . Sinne päivittelen kuulumisia hieman lyhyemmin vain! Youtubeen teen myös edelleen videoita aina, kun on materiaaleja ja inspiraatiota! Sieltä löydyn nimellä Rebekka Jousmäki.


Pari viikkoa sitten kuvattiin kuitenkin videopostaus vielä, sen voi katsoa alta! Mulla alkoikin nyt kesäloma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti