torstai 11. elokuuta 2016

Muutto Ypäjälle

Harva se päivä, kun mulle heitetään postaus ideoita. Nyt kuitenkin todella moni toivonut, että kirjoittaisin jotain fiiliksistä yms muuttoa kohtaan. Itsellä lyö aiheesta pää ihan tyhjää, enkä ole osannut vastata edes face to face kenellekkään, mutta voin kuitenkin yrittää joitain fiiliksiä teille kertoa.
Muutto Ypäjän hevosopistolle tapahtuu tämänviikon sunnuntaina, eli 14.8. En usko, että koulu varsinaisesti alkaa silloin vaan luulen päivän olevan enemmän infoa yms. Mitenkään en ole muuttoon vielä valmistautunut ja se vähän tässä ahdistaakin. Sinne kun pitää todellakin muuttaa, viedä kaikki asiat mukanaan. Peitot, tyynyt, astiat, pyörä yms.. Itse en ole pakannut vielä ensimmäistäkään asiaa, koska tapojeni mukaisesti ajattelin jättää sen aivan viimetinkaan. Olen vain nyt nauttinut lomasta täysillä, ja niin monta asiaa on mielessä, että en edes tajua mitä tässä on tapahtumassa.
Varmaan jokainen on kysynyt multa, että jännittääkö? Onko kivaa?
Rehellisesti sanottuna kyllähän se vähän jännitää jättää taakseen kaikki se tuttu ja turvallinen. Onhan se vähän jännää, kun ei valinnutkaan vain sitä lukiota johon kaikki kaverit menivät.. Ei mua mitenkään kamalasti jännitä, mutta vähän mietityttää miten kaikki asiat lähtevät käyntiin, miten hyvin pärjään. Ja sitten tuo onko kivaa.. No onhan se kivaa, kun pääsee nyt olemaan melkein 24/7 heppa jutuissa mukana ja kaikki ihmiset ympärillä on hevosihmisiä. Siitähän mä vaan pystyin unelmoida silloin ala-aste ikäisenä. Mutta voisi olla kivempaakin. En päässyt sille linjalle, jolle halusin ja se harmittaa edelleen. Hevosenhoitajilla on ratsastusta hyvä jos kerran viikossa. Nyt olen tottunut ratsastamaan sen 5 kertaa viikossa vähintään niin tulee olemaan vähän totuttelemista ja vähän pakko etsiä itselleen jostain hevonen jolla ratsastella. En ole edes jaksanut etsiä vuokrahevosia, helpointa olisi vain kävellä ratsastuskouluun :D
Myös asuntola elämä huolestuttaa hiukan. Voi olla tosi jees, jos satun saamaan kivat ihmiset ympärille, mutta jos toisin käy, tulee olemaan aika kamalaa asua asuntolassa. En myöskään malta odottaa sitä teini draaman määrää mikä on tulossa.. Tätäkää asiaa en kyllä ole jaksanut murehtia sen enempää, en kuitenkaan etukäteen asialle mitään voi tehdä. Sitä paitsi turha stressata, kun kaikki on hyvin.
Blogin kirjoittamista aion jatkaa opistolta, laatu kyllä saattaa laskea entisestään, sillä en tiedä mitä materiaaleja saan sieltä ikinä. No ainakin puhelinkuvat onnistuu, jos ei sitten muuta ;) Oman tietokoneenkin saan lähiaikoina, joten helpotusta tulossa! Vielä tosin harmittaa, että ei ole melkein mitään kuvia jäljellä, koska tuo hiton ulkoinen kovalevy kuoli..

 Jos kiinnostaa kuulla ajankohtaista päivittelyä mun heppalaiffista, kannattaa seurata mun heppa instaa @_pilanpaiten , päivittelen sitä aika usein! Snäppiä päivittelen kanssa aika tiheään, mutta toistaiseksi haluan nyt jakaa sen ilon vain omille kavereille :) Nyt allekirjoittaneella on jo kiire valmennukseen! Huominen vielä vapaa ja sitten lauantaina vielä Tiialle ennen muuttoa. Silloin voisin kuvailla/kirjoittaa jotain, toiveita?

10 kommenttia:

 1. Tosi mielellään jään blogia seuraamaan vaikka varmasti blogin sisältö tulee vähän muuttumaan, itseäni kiinnostaa kyllä kovasti lukea sun arkea hevosopistolta!:)

  VastaaPoista
 2. Täytyy myöntää, että oon kyl todella kateellinen sulle! Pääset opiskelemaan sitä mistä tykkäät. Pääset Ypäjälle opiskelemaan! Itellä lukio kohta ohi, enkä sillon kolme vuotta sitten todellakaan voinut edes harkita hakevani mihinkään hevoslukioon saatika sitten Ypäjälle. Ja arvaa vaan harmittaako. Mutta enhän mä alle vuoden kokemuksella olis päässyt edes sisälle. Hyvä jos tän kevään hauissa olisin edes varasijoille yltänyt. Ehkä mäkin joskus vielä saan tehä työkseni sitä mistä mä tykkään. :) Paljonpaljon onnea ja tsemppiä sulle sinne!! Mä ainakin seurailen blogia, ig ja snäppiä jatkossakin! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pöhhh ihan hyvät mahikset sul ois;) kiva kuulla, kiitos😊

   Poista
  2. pöhhh ihan hyvät mahikset sul ois;) kiva kuulla, kiitos😊

   Poista
 3. Mä opiskelen samaa linjaa kuin sä, ja ainakin tän puolen vuoden aikana mitä mä siellä olin niin ratsastettiin joka päivä vähän viikosta riippuen! Ekat syyskuukaudet ehkä vähemmän. Kannattaa muuten etsiä opistolta/sen läheltä joku vuokraheppa jolla valmentautua, ilman sitä voisin väittää että taso tulee laskemaan :D itse pääsin hyppäämään kaksi kertaa puolen vuoden aikana, sitä ristikkotasoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijjaa, mä oon kuullut vähän muuta,mutta sehän on sit ihan huippua😊 hyvä tietää:)

   Poista
  2. aijjaa, mä oon kuullut vähän muuta,mutta sehän on sit ihan huippua😊 hyvä tietää:)

   Poista
 4. Niinku Emma sano, niin ratsastatte nyt syksyllä oikeasti aika vähän, mutta heti kun pääsette valitsemaan suuntautumiset niin sen mukaan sitten ratsastatte joko paljon enemmän, tai ette ollenkaan. Mullakin kävi tässä pieni kompastus kivi kun vaihdoin muutama kuukausi sitten rokilta hkt:lle, niin en silloin tiennyt ettei kasvatuslaiset ratsasta ollenkaan (ainakaan vielä..) :D Joten kannattaa ettiä joku vuokrahevone tai käydä tunneilla jossain :)

  kambozu.blogspot.fi

  VastaaPoista