maanantai 5. syyskuuta 2016

Suomenratsujen kuninkaalliset

1
1-4.9 Täällä Ypäjällä järjestettiin Suomenratsujen kuninkaalliset. Meidän luokka jäi töihin. Saimme toivoa mihin ryhmään haluaisimme, esimerkiksi kouluryhmään, esteryhmään vai laatuarvosteluun? Tai jotain toimisto juttuja? Onko vaikea arvata mihin Rebekka haki? No tottakai kouluryhmään.
Pahoittelut, kaikki kuvat käsittelemättömiä ja täysin raakoja. Uudessa koneessa ei ole vielä mitään kuvankäsittely ohjelmaa. Luvaton kopiointi ehdottomasti kielletty :))
2.

3.
Itse pääsin juurikin niihin hommiin joihin toivoinkin. Torstaina pääsinkin sihteeriksi. Olen monesti aikaisemminkin miettinyt, että sihteerinä voisi kiva olla, mutta koskaan en ole uskaltanut mennä. Nyt otin itseäni kuitenkin niskasta kiinni, enhän mä nyt niin huono ole. Ja sitäpaitsi nyt ollaan koulussa, joten korkea aika oppia olemaan sihteerikin.. :D
Sihteerinä oli yllättävän kiva olla! Eikä edes ollut mitään vaikeeta, niinkuin joskus ajattelin, ihan hyvin siinä hommassa pärjäsin. Oli kiva nähdä ratsukoita ja kuulla mitä tuomarilla oli niistä sanottavaa. Torstai oli vielä siitä paras, että olin sihteerinä sellaiselle tuomarille, joka ajatteli kaikista ratsukoista ihan samalla tavalla kuin minä! Jos olisin itse tuomaroinut, meidän antamat prosentit eivät olisi paljoakaan eronneet toisistaan :D Hauska miten voidaan olla niin samoilla linjoilla.
4.

5.

6.

7.
Esteratsastusta en paljoaa kerennyt katsoa, mutta muutaman nopean luokan katsoin ja monesti jos koululuokissa oli taukoja saatoin mennä esteitä katsomaan. Itseä melkein jännitti katsomosta asti katsoa, mikähän pelkuri mustakin on tulossa? Kyllä se on se kouluratsastus missä on sitä jotain..
8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.


15.

16.

17.
Tiedättekös mitä huvittavaa tapahtui? Olin juuri kulkemassa derby kentän ohi kamera kaulassa, kun radalle kuulutettiin hevonen nimeltä Vilan Pila. Vähän multa loksahti suu auki, sillä kyseessä olikin tuttu hevonen! Tosin luulin sen olevan jo melkein eläkkeellä (23v), joten en todellakaan odottanut törmääväni siihen! Tutummin Pilaa ratsastin viimevuoden alussa aika aktiivisesti, kunnes omistajan kanssa alkoi vain yksinkertaisesti mielipiteet eroamaan. Mutta Pila on aivan huippu hevonen, sydän täyttä kultaa! En edes tajunnut, että mulla on ollut sitäkin ikävä, ennenkuin näin sen esteradalla elämänsä kunnossa. Tässä on yksi sellainen hevonen, mitä toivon, että en olisi koskaan menettänyt, ihan huippu! Tiesittekö myös, että Pilan jälkeläisen mukaan tulee bloginkin nimi ;) Pilanpäiten.
18.

19.

20.

21.

22.Tiedättekö kun luulette, että ette nää jotain enää ikinä? Ja sitten se kävelee vastaan kun sitä vähiten odotat. Tai no, laukkaa ;)
Kuvia en ehtinyt enkä jaksanut ottaa ennenkuin sunnuntaina. Mun piti kuvata vielä kouluratsastuksen pääluokka, mutta jäätävä kaatosade hautasi ne haaveet. Tässä siis kuvasatoa, jostain koululuokasta sunnuntai päivältä.
23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

41.

42.

43.

44.

45.

46.

47.

48.

49.

50.

51.

52.

53.
Kertokaa toki suosikki kuvanne? Olitteko itse katsomassa kunkkareita, mitäs piditte?

2 kommenttia:

  1. Todella kiva postaus ja hienoja kuvia, en osaa sanoa suosikkiani. Mä jotenkin arvasin et Pilan nimi on ollut sun blogin nimen kimmokeena.

    VastaaPoista
  2. Moi! Sulla on tuossa noi kuvat 13 & 14 ratsusta Tohtorin Vahto. Olisiko kyseisiä kuvia mahdollista käyttää somessa? :)

    VastaaPoista