lauantai 18. helmikuuta 2017

söpö, söpö, söpö

Tänään kävin ratsastamassa Hämiksellä ja sain äidin extempore kuvaamaan meitä! Se tarkoittaa sitä, että pitkästä aikaa postausta Tiialta kunnon kuvien kera!
Musta äiti sai aivan ihania kuvia! Asetukset sille piti säätää valmiiksi, eikä se välttämättä osaa kaikkia kivoja kikkoja. Ei välttämättä ajattele, että nämä kyykky kuvat olisi kivempia, jos se itsekkin olisi matalalla, mutta silti musta aika kivoja. Oonhan mä sille jo monta vuotta huutanut, aina muistuttaen mistä se kamera menee päälle. Mutta kyllä se on kehittynytkin!

Niin rento ♥ Ilman kikka kolmosia, kunhan käskin laskea päätä ♥


Nää on niin söpöjä, että tuli ihan valinnan vaikeus, että mitkä on parhaita.. Hämiskin poseerasi tänään niin hienosti. Oli "sylissä" tasan niin kauan kuin pyysin ja muuten sitten teki jotain muuta söpöä, minkä takia tuli kivoja kuvia!


Kyllä me ryhdistäydyttiinkiin ja treenattiin koulua ihan kunnolla. Hämis oli aika vaikea tänään, etenkin Upen jälkeen. Hämis on niinkuin joka ikisessä asiassa erillainen kuin Uppe tai opiston suokit, niin oli hiukan hankalaa muistella, että mites sen Hämpän saikaan toimimaan parhaiten. Yritin ensin ratsastaa Hämppää tosi voimakkaasti eteenpäin ja sen jälkeen kokosin tosi paljon ja hidastin ravia. Kesti aika kauan, mutta kyllä ne takajalat alkoi sitten pikkuhiljaa löytyä ja kuskillekkin jotain kontrollia sen kautta.Ei ollut tänään ratsastaja eikä hevonen parhaimmillaan, joten kesti hyvin kauan työstää. Hevosta, sitten ratsastajaa. Mulla on nyt ollut joku kehityksen romahdus mun ylävartalossa, en tiedä mistä se on oikein peräsin, mutta se näkyy kaikilla muilla hevosilla, paitsi opiston tasaisilla suokeilla. Olisin tänäänkin tarvinnut mun istuinkaarta, mutta en nyt kuvien takia laittanut, mutta ensikerralla on taas pakko käyttää sitä, koska mä heilun käsieni kanssa aivan liikaa ja mun vatsalihakset menee kokoajan on&off. Täytyy kyllä taas alkaa tsemppaamaan ihan kunnolla!
Rakastan peilejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti