maanantai 11. heinäkuuta 2016

Saannen esitellä, satumetsä

Viikko sitten eräs minulle jo aiemminkin tuttu valokuvaaja tuli ottamaan musta, Hämiksestä ja kaveristani kuvia. Itse, kun en esimerkiksi käynyt rippileirillä halusin kuitenkin saada itselleni edes kerran teininä vähän parempia kuvia. Siksi pyysinkin Marissan kuvailemaan!
Itse kovasti stressasin sitä, että meillä ei ole mitään kivannäköistä kuvauspaikkaa lähistöllä, että missään ei ole tarpeeksi kaunista. Asiaa ei toki auttanut, että meillä oli puolituntia aikaa hinkata savisen ruskea hevonen valkoiseksi. Meidän iloksemme Hämis oli vielä hinkannut itseensä mukavan keltaiset kusitahrat.. Oli pienoinen paniikki siinä, kiitin luojaa, että joku on joskus keksinyt harjakiven..
Ja ihan kun ei olisi jo ollut tarpeeksi stressiä, 10 minuuttia ennen kuvausten alkamista alkoi ihan hirveä kaatosade.. Mietittiin jo päivän vaihtamista, mutta totesin, että helpommin se onnistuu kun otetaan vaan ne kuvat nyt. Ainakin tuli tunnelmallisia kuvia! Hämis käyttäytyi kuvauksissa kuin unelma! Kuvat on ottanut Marissa Tammisalo, vaikka hän ei ole juurikaan hevosia kuvaillut, on hänen kuvissa aina sellaista tunnelmaa, että voin kyllä suositella jokaiselle! Laitan näitä nyt esille tänne bloginkin puolelle, kertokaahan oma suosikkinne!

1
2

3
4

5

6

7

8

9

10


11

12

13

14

15


14 kommenttia:

 1. Ai vitsi, siis kaikki kuvat ovat niin upeita! 1,5,7 ja 14 ovat minun lempparini! Vesisade toi kyllä ihanaa tunnelmaa, etenkin kun paikkana on tuollainen metsä. :) Olisi niin kiva saada itsestäni ja sellaisesta hevosesta josta välitän kuvia, mutta minulle se on vähän mahdotonta. Esteenä minulla on siis kuvauskielto... Vähän kateellinen kyllä olen heille, joka saavat poseerata ammattilaisen edessä heidän lempihevosen/ponin kanssa. Onneksi voin kuitenkin ihastella muiden kuvia, jotka herättävät minussakin toivoa- ehkä mäkin saan sit joskus tälläsiä kuvia.

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania, upeita kuvia! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Lemppareita olivat 1,4 ja 8 :)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! 14 oli lemppari :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä upeita kuvia! Oikeastaan tuo märkyys vain lisää tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hei! Joo samaa mieltä oon. Ja tuo vähän erillaisuutta kuviin, kun ei nyt ihan joka päivä oteta sateella posekuvia.

   Poista
 6. Aivan super mageita! 14 oli kyllä upea!

  VastaaPoista
 7. Oi, ihanan maaginen tunnelma näissä kaikissa! :)

  VastaaPoista