keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kansallinen poninäyttely

Olin kuvaamassa Vermossa kansallista poninäyttelyä 25.7 ja oli ihan huippuhauska päivä. Mulla on ollut tosi paljon nyt kesällä taukoa kuvailuista ja nyt viimeinkin pääsin kuvailemaan ja olen jopa tyytyväinen kuviin. Olisin julkaissut tämän postauksen jo ajat sitten, mutta kuvien käsittely vain jäi ja jäi. Yleensä se on ollut minulle todella mieluista puuhaa vaikka se onkin aikaa vievää. Nyt siirsin sitä vain eteenpäin aivan kuin kyseessä olisi tylsiä koulutehtäviä. En tiedä johtuuko se siitä, että mulla on todella paljon univelkoja ja pitkä putki töitä takana vai mistä, mutta en sitten jaksanut viilata näitä kuvia viimeisen päälle. Vaikka seuraavana päivänä jatkoin kuvien käsittelyä täysin samoilla säädöillä kuin edellispäivänä, tuntui, että kuvista tuli vain yhä huonompia ja huonompia ja loppujenlopuksi ne olivat parempia ennen käsittelyä. Sellainen turhautumisen tunne tuli, että taatustin olisin jatkanut vasta seuraavana päivänä, ellei muita kuvia olisi ollut niin paljon rästissä.
Toivottavasti kuitenkin pidät kuvistani. Jokainen tykkää vähän erillaisista kuvista, itse pidän aika kontrastisista kuvista, joissa on paljon värejä. Mutta esimerkiksi Tuulian kuvat on ehdottomasti suosikkejani!

1.

2.
3.
4.
5.
6.

7.
8. Tämä on oma suosikkini, jotenkin ihana kun ihmiset juuri halaavat.

9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.

17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.

25.
26.
 Mun oli tarkoitus ensin kuvat My Day, mutta se ajatus oli kuitenkin jo puolivälissä päivää aivan tuhoon tuomittu joten päätinkin tehdä pikkusen videopostauksen. Videopostauksestakin tuli yksinkertaisesti paska, joten sen olin hyvin vähällä poistaa, mutta latasin sen nyt kuitenkin. Kattoo ken haluaa, kunhan tietää, että se on munkin mielestä aivan karmiva. videoon
Mikä oli suosikki kuvasi? Miksi?
Kuvien luvaton kopiointi ehdottomasti kielletty!


7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tosi kiva postaus! :) Varsinkin tuo vika kuva on jotenkin vain ihan mielettömän söpö! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo toi viimenen pari oli kyllä niin sydämensulattava kaksikko ! :3

   Poista
 2. Mitä ihmettä kuvassa 13. tapahtuu? Mahtava tilanne kuva, vaikkakaan ei ehkä niin kiva kyydissä olleelle =/

  Oma suosikkini on silti tämä viimeinen! Voi mikä pikku hurmuri! Ai kumpi? No molemmat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poni kävi vähän kuumana ja innostui sitten vähän kuskaamaan ratsastajaa ja jotenkin hän vain menetti tasapainon ja siinä vaiheessa poni veti jarrutpohjaan ja se sitten riittikin. Satulan valuminen kyljelle myös varmaan edesauttoi tippumisen. Itseltäni meni tapahtuma vähän ohi kun mietin muita asioita, ja kun tajusin että joku tippuu niin pistin vaan sarjakuvauksen tulille.
   Haha, jep, tuo vika kuva on aivan mahtava! Kyllähän tollanen pari sulattaa sydämen! Varsinkin kun poika sai tuon lehtisen palkinnoksi ja pääsi pieni hymy kasvoille :3

   Poista
 3. Mulla on näistäkin monta kuvaa, jotka miellyttävät silmään. Ensinnäkin 10, koska nuo pikkuponit ovat vaan ihan liian suloisia. 13 on tilannekuvana varsin hyvä, vaikkakin tilanne ei ehkä muuten ole se kaikkein mieluisin :D 22 taas on kiva, kun kuvassa on tuttuja ja poni on aivan ihana, ja sitten viimeisessä kuvassa vain on sitä jotain! Todella hienoja kuvia!

  Ja kiva, vaikkakin vähän kiireisen kuvan itsestään jättänyt videopostaus! :)

  VastaaPoista
 4. 26. ehdoton lemppari <3 Ihana parivaljakko!!

  VastaaPoista