lauantai 18. heinäkuuta 2015

Kysymyspostauksen vastaukset (videolla)


Kuva ei liity aiheeseen, on vain hieman "värittämässä" postausta.
Jep! Mun aika onkin kulunut nyt heinäkuun alun melkein kokonaan töissä. Pitkiä päiviä joiden jälkeen ei kauheesti jaksaisi miettiä tätä blogi puolta ja sitten vapaa päivinä  teen sitä mitä en ehdi, kun olen töissä. Ihan hyvin olen kuitenkin jo ansainnut rahaa, syksyn ratsastuksia silmällä pitäen ;)
Tässäpä teille ensimmäinen osa kysymysvastaus videosta. Toinen tulee heti kunhan jaksan sen vain editoida. Ja jos joku ihmettelee, niin ihan tarkoituksella tuohon viimeseen kysymykseen vastasin hieman pidemmin.


4 kommenttia:

 1. Ihanaa ku mun hevosista on ensin tollanen positiivinen kiva poni kommentti, ja sitten Namu meneeki niihin vaikeimpiin xD Mut hei tää oli tosi kiva! Toista osaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Namu on ihan sika vaikee oikeesti :D Kiitoksia, yritän saada sen toisen tässä viikon sisään :)

   Poista
 2. Jukra! Tätä videota oli tosi kiva kattoo! :) Jaksoin kattoa tosi hyvin, vaikka yleensä en jaksa kattoo 5min pitempii videoita, ellei ne oikeesti oo hyviä ja tää oli just sellanen! :) Ja tosta tuli mieleen kun menit Saniksen mahan alta, että mä olin pienenä (joskus 6.v) ihan urpo ja menin kaikkien hevosten mahan alta kun en jaksanut kiertää sitä hevosta, että pääsisin toiselle puolelle. Onneks ne oli sellasii ratsastuskoulun rauhallisii polleja, ettei ne potkassu mua päähän, mut varsinkin kun mul ei ees ollu mitenkää hyvää yhteyttä niihin nii ei se mitenkää luottamuksellista sillo ollu. :DD Mut sulla ja Saniksella on eri juttu, kun te molemmat luotatte toisiinne selkeesti tosi paljon ja Sanis ei varmaan ikinä vois kuvitellakaan vahingossakaan satuttavansa sua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kiva kuulla! Haha mä oon onnellinen että en lapsena harrastanu tota vatsan alta kulkemista, jos olisin musta tuntuu että olisin päätön tällä hetkellä :D Kiitos ihanasta kommentista <3 ps. kannattaa puhua saniksesta imperfektissä :/

   Poista