tiistai 13. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Olen ollut nyt hyvin epäaktiivinen täällä bloggerissa. Tänään luinkin kaikki postaukset viikonajalta läpi. Jotenkin mulla ei ole ollut ollenkaan aikaa lukea blogeja ja sittenkun aikaa olisi en vaan jaksaisi. Puhelimella on inhottava blogeja lukea ja tallipäivän jälkeen en välttämättä jaksa koneelle tulla, ellei omia kuvia ole. Tässä postauksessa julkaisenkin puhelinkuvia ja kerron vähän kuulumisia. Suurin osa kuvista on snapchat laatua :)
Viime viikonloppuna sain raivattua aikaa viikonlopulle tätini luona. Tilalla oli paimennuskisat joissa sitten auttelin mm. buffan hoitajana. Oli mukavaa viettää vähän lomaa maalla, mutta palatessani tänne Espooseen tulin heti kipeäksi. Pidän itseäni jo terveiden kirjoissa, mutta silti mun ääni vetelee viimeisiään.. Toisessa kuvassa käytiin vain koirani kanssa puistossa istuskelemassa ja nauttimassa vielä lämpimästä ilmasta.
Yhtenä päivänä oli pakko vetää pari buranaakin poskeen.. Ei se silti tallille menoa estänyt. Mä olen kyllä nauttinut näistä syksyn kirpakoista pakkasista! Miinuspuolina on pimeät illat. Onko mitään hirveämpää kuin pimeys joka tulee päivä päivältä aikasemmin! Hyi. Mä kun olen vielä tällainen vainoharhainen lapsi, joka on katsonut liikaa kauhuelokuvia ja säikähtää jokaista pientäkin rapsahdusta joita metsän eläimet päästelevät.
edustus kengät - en kommentoi
Kaverin tuntiakin olen ehtinyt käydä kuvaamassa, vaikka kuvailut ovat jääneet nyt hyvin vähälle. Sitä kun on kokoajan jossain niin ei enää vapaapäivinä jaksa juoksennella kameran kanssa joka paikassa. Tuntuu hassulta tää tilanne.. Vielä kesällähän mä ratsastin hyvä jos kerran viikossa ja valittelin kun elämäni on niin tylsää!
Uskonnon esitelmään käytiin myös video kuvaamassa Helsingissä. Onneksi nyt on kaikki koulujutut tältä jaksolta suoritettu, ihan hyvin arvosanoin vielä! Tänään mulla oli taksvärk ja nyt alkoikin syysloma! Syysloman jälkeen mulla onkin sitten kahdenviikon TET tallilla, eli paljon talleilua tiedossa! Viimeisessä kuvassa Bronksin kanssa hyvin onnistuneen treenin jälkeen vähän köpöttelyä tiellä :)
Tässä viimesen viikon ajan kenttä on ollut aika jäinen, joten olen ratsastellut "radalla". Eli siis siinä pienellä hyväpohjaisella reitillä, jossa suurin osa maastoesteistäkin on. Lenkki on reilun kilsan pituinen. Raksulla kun pitkästä aikaa menin, jätin satulan pois. Oli muuten aivan ihanaa, varsinkin laukat, kun pappa innostui vauhdista siten, että ei olisi millään malttanut enää ravata ♥ Hämiksen kanssa radalla päätin testata pistää raipan seläntaakse, piiiiiiiiitkästä aikaa. Varmaan monen vuoden jälkeen. En voi sanoa kuin että vau! Aivan uusi vaihde ratsastukseen. Siitä innostuneena eilen menin Hatilla tuuppailemaan ja otin heti alkuun raipan selän taakse. Kyllä, se oli ihan kamalaa kärsimystä, kun raippa painaa ilkeästi kyynärtaipeisiin. Mun kyynärtaipeet ei hengitä vieläkään. Se oli niin kamalaa. Mutta sen avulla sain yläkroppani aivan uuteen uskoon. Pystyin paremmin rentoutumaan lonkista ja Hatin ravi, josta olin kehitellyt itselleni ongelman, ei ollutkaan enää niin ylitsepääsemätön. Olin tuon ratsastuksen jälkeen niin iloinen, vihdoinkin jotain ruotua tähän ratsastajaan! Tänään aamulla jokainen lihas huusikin hoosiannaa..
Zetillä olenkin nyt treenaillut hyvin aktiivisesti. Ruuna on ollut yllättävän hyvä ratsastaa muutamasta huonosta päivästä huolimatta. Varsinkin viimeisin ratsastus oli todella hyvä! Ja yritäppäs nyt ton kanssa ottaa söpö selfie, kun toi meinaa työntää mut kokoajan ulos kamerasta :D
Iltatallissa kyytiä odotellessa usein ehtii muutaman tempun käydä läpi pollejen kanssa. Nauttikaa snapchat videolaadusta... Hatti on aivan ihana tehdessään ainoaa osaamansa temppua, jalkaa nostaessa. Koko hevonen on niin tärkeän näköinen ja Hats näyttää aina ihan siltä että "Hei näätsä nyt varmasti, mä osaan tällastä!!". Zet taas oppi puoliksi vahingossa nostamaan ylähuulta käskystä, tolle hevoselle saa kyllä välillä nauraa, mitä ihmeellisempiä ilmeitä välillä tulee temppua pyytäessä :D Daisy taas ei osaa mitään vaan katsoo aina kateellisena. Osaa se kyllä pään pois kääntää käskystä, mutta sitä ei lasketa :D
Nova onkin ehdottomasti paras selfie kaveri! Ei kyllä unohda sekottaa kampausta tai huurustaa kameraa :D Tämä kaveri onkin nykyään sitten ruuna!
Viikonloppuna onkin sitten sekä koulu, että estekisat! :) Menen varmaan heA:n toivottavasti Hatilla tai Hämiksellä ja esteet sitten jollain hevosella 80cm tai 90 cm korkuisina :) Valitettavasti viikonlopulta välttämättä ei ole tulossa kuvia..

10 kommenttia:

  1. Onko reilua että teillä on TET kaksi viikkoa :( Miksei meilläkin :D Ihan outoa että sulla on blogissa puhelinkuvia, vaikka ihan kivoja nämäkin :D Kamala kun sulla on kiireistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai eiks teillä muka oo :D Haha jep olen vältellyt puhelin kuvia täällä, kun ne on aina niin huonolaatusia. Nyt kuitenkin niitä ihan tarkotuksella niin kehtas pistää :D

      Poista
  2. Olipa kiva tällänen kunnon kuulumispostaus! Sulla on kyllä aika kiireistä ollut. Mulla on vähän sama juttu että blogien lukeminen on jäänyt vähemmälle kun on niin paljon kiireitä ja sitten ei vaan yksinkertaisesti jaksa mennä niitä lukemaan. Kiva että tulit silti päivittelemään vaikket ole ratsastuskuvia saanut! :)

    VastaaPoista
  3. Uii TET, mä lähen syysloman jälkeen taas hipposporttiin ... harmittaa sinänsä, kun ois just päässy Jessillä kansainvälisen ratsastajan silmän alle HIHSin aikaan, mutta enhän mä nyt töistä voi pois jäädä .....:D No hyvät puolet on aamuratsastukset ;-) Mut jee, kisapostaukset on parhaita ! Tsemppiä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu! toi hippossport tuntuu olevan aika suosittu tet paikka :D Kai sä nyt yhdenpäivän olisit voinut olla sieltä töistä veke? No ens vuonna sit ;) kiitos!

      Poista
  4. Kiva postaus! :D Vähän outoa kyllä, kun on puhelinkuvia eikä niitä superlaatuisia kuvia... Mutta kiva tääkin! Voisit tehä useemminkin ihan tällaisia snapchat/puhelinkuva -kuulumispostauksia. :)

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus! Jes koht on mullaki TET! Heti syysloman jälkeen meen eka yheks viikoks Nesteelle ja sen jälkee toiseks viikoks lemmikkiliikkeeseen. :) Hauskoja noi teijän selfiet! ;)

    VastaaPoista