lauantai 31. lokakuuta 2015

HIHS 2015

Viime lauantaina kävin kaverini Iidiksen kanssa Helsinki International Horse Show:n lauantain iltanäytöksessä. Tietysti fanikatsomossa, koska hevoset vie jo muutenkin kaikki rahat, joten turha edes haaveilla mistään 65e paikoista.
Mietin pitkään kuvaavani teille MyDayn, mutta se jäi tekemättä, koska kyseisenä päivänä en löytänyt yhtään fiilistä sellaisen väsäämiseen. Kuvia kuitenkin otin, mutta sekin tosin aika masentavin meiningein. Raaka totuushan on se, että mun kamerassa ei riitä valovoima ottamaan kuvia "maneesissa" ilman, että niistä tulee kamalan rakeisia. No ei voi mitään, se on asia johon en pysty itse vaikuttamaan.
1. suuri plussa oli, että verryttelyä pääsi seuraamaan!

2.

3. Tää heppa oli niin symppis!

4. Oli pakko rajata siten, että yleisöäkin näkyy. Katsokaa noiden ilmeitä!

5.
6.

7.


8. Tää kaveri ei ainakaan takajaloilla ota puomia alas :D

9.
Pakko sanoa, että viimevuoden HIHS oli kyllä parempi, kuin tämänvuoden. Viimevuonna olin tosin sunnuntain päänäytöksessä, pitänee ensivuonna siihen sitten mennä taas.. Ns väliohjelmaa ym extraa yleisön hauskuutusta ei ollut lainkaan, kuten viimevuonna oli. Hyvä fiilis alkoi oikeasti nousta vasta valjakkokisan kohdalla jossa tunnelma nousi hetkessä!
Myöskään exposta ei ole kehumista. Olin kyllä ottanut rahaa mukaan pientä shoppailua varten, mutta oli niin huonoja tarjouksia ja sellasia tuotteita ei tullut vastaan jonka kohdalla olisin ollu "tän mä haluan". Tänä vuonna exposta ei tarttunut mukaan mitään, ja se on jo aika paljon..
10.

11. Katsokaa nyt näitä kuvia, kyllä niillä huipuillakin on vähän kummallisia esteistuntoja, miksi mä en saa istua noin 60 cm esteillä :D?

12. Arvaa kuka juttelee Santerin uudenomistajan kanssa just kun kerrankin tapahtuu jotain jännää -.- Kamera ei oikein ehtinyt mukaan, tuli niin kiire avata se :D

13.

14.

15.

16.

17. Mä niin sanoin Iidikselle kisan alussa, että tää heppa voittaa, ja arvatkaa kuka voitti ;)

18.

19. Näitä pukkeja tuli vähän useampaakin otteeseen :D

20. Tää on niin magee!

21.

22. Taas Pony of the year shown alussa sanoin Iidikselle, että tää poni voittaa. Arvatkaas kuka voitti ;)

23. Olihan tääkin kiva vuonikseks, mutta ei se tolle ponille mitään mahtanut :p
Ja vaikka ylempänä puhuinkin hieman kriittisesti tämänvuoden HIHSistä, oli se silti kokemisen arvoinen. Mulla oli tosi kiva ilta ja aika raskaan TETjakson aikana edes yksivälipäivä tallilta teki kyllä terää! Tai sanotaanko, että Tiia ei edes päästäny mua lauantaina enää tekemään töitä aamusta, olen kuulema marttyyri.. :D Lähiaikoina tulossa postausta Sanna Siltakorven este ja maastoeste valkusta! Pelkästään tämänpostauksen kirjoittaminen tuntui raskaalta, ei vain jaksaisi nyt yhtään istua koneella.. Mutta ylihuomenna alkaa taas koulu, niin eiköhän tää tästä hellitä kun pääsee koulunpenkille lepäämään ;)
Mikä/Mitkä oli sinun suosikki kuvasi? Omat suosikit olivat 1,3,16 ja 20!

4 kommenttia:

 1. 3, 20 ja 22 ovat minun lemppareitani :)! Tosi mukava postaus, ei ollut mitenkään sekavasti kirjotettu. Jään innolla odottamaan valkusta tulevaa postausta ;)

  VastaaPoista
 2. Heh, mun on pakko sanoa lempparikuvaksi numero 6, onhan siinä sentään oma suosikkini ja idolini kuvassa ;) 4 ja 12 on kuitenkin hurjia myös, ainakin jotain kunnon actionia, vaikkei sitä puutu myöskään numerosta 19! :D

  Ja nyt kyllä vähän harmittaa, olisi ehkä sittenkin vain pitänyt selättää se sohva ja lähteä..! No, ehkä ensi vuonna (niinhän sitä aina tulee sanottua, mutta ehkä lopultakin ensi vuonna tulee lähdettyä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinä ja sun action :D Yllättävän vähän kuitenkin oli kaikkea "vaarallisia tilanteita". Ens vuon joo voisit raahdata ahteris sinne hihsiin, et siinä mitään menetä ;) paitsi sen sohvan

   Poista