keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Winter Wonderland

Hiukan tökkii tämä kirjoittaminen, kun nyt talvella on tullut kirjoitettua vain pari postausta. Pidän kuitenkin edelleen tiukkaa linjaa, että en postaa ilman kuvia. Ja mielellään vain suht laadukkaista kuvista, en halua kyllästyä omaan blogiini.
Mulla ei ole taaskaan paljoa sanottavaa, lähinnä kerron olevani hengissä. Voisinhan toki myös Turbosta mainita. Turbo 5 vuotiaaksi kääntynyt suomenhevos ruuna, joka on nyt tullut meidän tallille vähäksi aikaa koeajalle. Turbolla on ajettu ja nyt selässä käyty pari kertaa. Ruuna ei ratsastuksesta tehnyt sen suurempaa numeroa vaan käyttäytyi hirmu fiksusti. Hän on hiukan häslä kaveri, mutta silti aivan ihana persoona! ♥

 Olen taas vaihteeksi ottanut lisää tallivuoroja viikonlopulle, eli ratsastan sitten viikonloppuisin useamman hevosen. Eihän tässä jää aikaa oikeastaan kuin hevosille, mutta mitäs muutakaan mä haluaisin? Nyt olen kyllä virunut kotona sunnuntaista saakka kuumeisena sängyn omana. Tämä tauti on ollut aika kevyt, mutta sitkeä! Kaksi päivää sängyssä oloni on ollut hyvä, mutta heti kävelemään lähtiessä hirveä huimaus iskee kuvioihin.
(c) Päivi Nietosvaara


Ennen kuin tulin kipeäksi kävin piiitkästä aikaa hoitamassa jonkinnäköisen kuvausreissun tätini kanssa. Nyt talvella kuvailut ovat jääneet vähemmälle, kun kaikki liikenevä aika kuluu tallitöissä ja arki illat ovatkin sitten aivan pimeitä. Oli kuitenkin kiva päästä taas vähän kameran kanssa reissuun. Tosin olin jo miltein unohtanut miten monta tuntia kuluu kuvia käsitellessä..


 Nyt tässä vain koitan parantua, jotta pääsisi taas treenaamisen makuun. Kohta onkin yhteishaku ja pääsykokeet..


5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia kuten aina! ♥ Niin että sitä vain tulin sanomaan, että jos kuvaaminen kiinnostaa niin tervetuloa tädillesi... XD Sitten voidaan keskustella taustakuvien vaihtamisestakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha, ilmottelen ku tuun sinneppäin, mutta ei oo harmainta hajua milloin oon tulossa :d

   Poista
 2. Siis eikä miten ihana otus tuo Turbo!! <3 Kiva postaus! Itse en hirveästi ole ehtinyt postailla, joten en myös ole kauheasti muiden blogeja selaillut..

  VastaaPoista