torstai 11. helmikuuta 2016

Uudenvuoden lupaus

Myönnän olen hiukan jälessä. Vuoden vaihteessa suurin osa ihmisistä kuitenkin asettaa itselleen kovat tavoitteet ja uudenvuoden lupaukset. Itsekkin olen ollut useasti mukana keksimässä uudenvuoden lupauksia itselleni. Aion nukkua joka yö 8h, Kesäkuntoon, Ensi vuonna olen siirtynyt ratsastuksessa seuraavalle tasolle... Tänä vuonna kuitenkin päätin olla tekemättä uudenvuoden lupausta, jota en kuitenkaan jaksaisi pitää. Päätin, että teen uudenvuoden lupauksen jos sellainen sattuu tulemaan mieleen. En aio väkisin keksiä itselleni päänvaivaa. Nyt kuukauden jälessä tein uudenvuoden lupaukseni, jonka mahdollisesti myös pystyn pitämäänkin. Mitä minä tänän vuonna aion muuttaa on asenne.
 Moni blogia pidempään lukenut varmaan miettii, että olen siitä asenteesta jauhanut aika paljon, että enkö ole sitä jo muuttanut? No olen ja en. Olen huomannut, että puhun aina sen tärkeydestä, mutta silloin kun todella tarvisin motivaatiota ja asennetta unohdan sen tyystin. Esimerkiksi olen varmaan vuoden ajan stressanut, sillä tavoitteeni on tänä keväänä saada paikka Ypäjältä tai Harjusta eikä mun kouluarvosanat ole mitään huippuja ja ratsastaessakin mulla on vielä niin paljon opittavaa. Aion kuitenkin lopettaa sen stressaamisen nyt aion keskittyä treenaamaan niin hyvin kuin vain voin, sillä siihen mä voin vaikuttaa. Jos en sitten pääse sisään se on sen ajan ongelma, mutta se mitä mä voin nyt tehdä on harjoitella kovasti. En voi vaikuttaa siihen, että samaan paikkaan tulee hakemaan satoja ikäisiäni lahjakkaita nuoria. Mutta kuka on sanonut, että mä olen huono? Kuka sanoo, että en olisi yhtä potentiaalinen kuin kaikki muutkin, enemmän? Hard work beats talent when talent doesn't not work hard
 Meillä on tällä hetkellä kenttä aika jäässä, joten siinä ei mitään ihmeimpiä temppuja nyt harjoitella, mutta yllättävän hyvin pytyy keksiä tekemistä vaikka vain ura olisi hyvässä kunnossa. Lauantaina olen menossa tallille valosalla ja ajattelin, että voisin pitkästä aikaa raahata kameran mukaan ja tekin saisitte tänne jotain päivitystä. Aion myös alottaa lyhyehkön postaussarjan psyykkisestä valmentautumisesta.

6 kommenttia:

 1. Toi on todella hyvä lupaus. :) Nyt vaan positiivisuutta kehiin ja uskot, että osaat, koska mun mielestä ainakin oot tosi taitava ratsastaja!

  VastaaPoista
 2. Ihana kun jaksat kommentoida niin pitkästi <3 Oli pakko tulla kiittään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. perjantaina arlalla estekisat, joissa mennään Grandin kans 70-80cm ;)

   Poista
  2. Mä kommentoin pitkästi jos mulla on kommentoitavaa, moneen blogiin wi meinaa keksiä mitä kirjottais kommentteihin:) pidä siis positiivisena asiana et kommentoin pitkästi! :)

   Poista
  3. On todellaki positiivinen asia! :)

   Poista