perjantai 15. huhtikuuta 2016

Miten voi olla niin kivaa

Ajattelin nyt ihan pikaisesti tulla kertomaan eilisestä ratsastuksesta. Eilen oli siitä erityinen päivä, että hypättiin vuoden ensimmäiset hypyt. Ei olla kentän pohjan takia hypätty melkein puoleenvuoteen, joten tätä tuntia oli nyt odotettukin. Pääsin tutun Hämpän selkään aivan niinkuin olin toivonutkin.

Täytyy sanoa, että oli aivan mielettömän kiva tunti! Vaikka Hämis tuntui aluksi hieman jäykemmältä kuin  yleensä se kyllä vertyi ihan hyväksi. Se hyppäsi kokotunnin niin tasaisesti ja varmasti. Mulla oli siellä selässä sellanen tunne, että esteistunta on ainakin parantunut ja että olen oppinut pitämään ne ohjat kädessä. Paljon oli paikat hakusessa ja oma esteistunta, mutta eihän se mikään ihme ole. Ja toki olisi se voinut paljon huonommaltakin näyttää ja Tiiakin sanoi, että paransin kokoajan, joka oli erittäin kiva kuulla, sillä sitähän mä yritinkin :)
Tultiin aika paljon samaa linjaa. Mulla on nyt totaalinen black out, onko sillä joku kunnon nimikin, jumppasarja?? No joka tapauksessa tykkäsin tehtävästä todella paljon, sillä se tuntui jotenkin pehmeältä nousulta mukaan estemaailmaan. Tarkoitan, että se oli tehty niin helpoksi, että se oli helppo saada onnistumaan. Linjalle tultiin ravissa ja ennen viimeistä estettä oli kaksi askelta, joita ei tarvinnut paljoa miettiä, sillä ne tulivat melkein automaattisesti.
Viimeinen estehän vaan nousi ja nousi ja olinkin erittäin yllättynyt, kun rimakauhu ei yllättänytkään. Tosin oma istunta oli vaikea pitää tuon kokoisella esteellä, sillä enhän mä ole aikaisemmin metriä ylittänyt!
Olin vain niin iloinen tuon ratsastuksen jälkeen, sillä kaikki oli sujunut ihan hyvin ja olin hypännyt ensimmäisen metrin esteeni. Ja vielä ekalla tunnilla miltein 6 kk jälkeen!
Postauksen olen kirjoittanut kymmenessä minuutissa, joten se on sen mukainenkin. Alhaalla videota treeneistä!

8 kommenttia:

 1. Voi että mulle tuli ittellenikin jotenkin hinku esteille vaikka oon ihan kouluratsastaja! Näytti kyllä tosi hyvältä teijän meno :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä kuvia! Oot niin taitava. :) Tosi siistiä ratsastusta. Hyvä Rebe!

  VastaaPoista
 3. Tottakai voi olla tosi kivaa kun on kyse esteistä!! ;) Sä oot kehittynyt kyllä paljon, nyt vähän rutiinia pomppimiseen ja se onkin sitten siinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, sitä ku vaa ois mahollista saadakki ni ois kauheen kiva :D

   Poista
 4. Hurjan hyvältä näyttää tuo meno, olet kyllä viime estepostauksesta kehittynyt! Nyt kyllä tuli kauhea vimma päästä hyppäämään, olisi se niin mukavaa mutta kun ei löydy esteheppaa millään. Ai että kun itsekkin pääsisin hyppäämään useammin metriä, viimeksi hyppäsin metriä kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla :) Aaa, sääli, onneksi mulla ei kyllä hevosongelmaa ole :/

   Poista