sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Tästä se lähtee

Hei!

Niin mä sanoin itselleni, että blogia en tee, kun sinne en kuitenkaan tarpeeksi usein saa kuvia tai aihetta postata. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että haluaisin kirjoittaa blogia. Tässä siis epäaktiivinen blogi jolla ei ole kunnon aihetta, tsädäm!;)

Tämä blogi on hevosaiheinen, mutta postauksen aiheita on luultavasti tulossa laidasta laitaan. Aloitin kuitenkin juuri uudella tallilla, ja toistaiseksi käyn siellä vain kerran viikossa, illalla. Koska kyseisellä tallilla ei ole maneesia, kuvista ei tule mitään. Haluaisin kuitenkin, että jokaisessa postauksessa olisi edes jokunen kuva. Siksi mun on mahdotonta pitää ns.aktiivista hevosblogia, mutta kirjoitan aina kun saan kuvia tai saan jonkun hyvän idean. Silti ei saa ihmetellä, jos en ole postannut 3 kuukauteen, ja yhtäkkiä ilmestyy vaikka myday:DD

Koirani Niko

En ole vielä itsekkään varma millainen blogi tästä kuoriutuu, joten päätin, että en millään tapaa mainosta tätä blogia, ainakaan ennenkun voin olla varma että kirjoitan enemmän kuin kerran kahdessa kuukaudessa, ja kaikenlisäksi jotain järkevää;D Edes kavereille en tästä ole vielä kertonut, mutta jos joku eksyy tänne, tervetuloa lukemaan tätä blogia! Luultavasti siis tämä blogi aktivoituu kesää kohden, mutta silloinkaan tästä ei tulee mikään täydellinen. Esimerkiksi tämänhetkinen banneri on järkyttävä kaikessa yksinkertaisuudessa, mutta siihen on vähän hankala panostaa kun ei ole esm uudelta tallilta vielä yhtään kuvia;) Ulkoasu ei siis ole silmälle ruokaa, mutta kestäkää:)

Nyt kun olen karkoittanut sen ainoankin ihmisen joka tänne eksyy vaan kertomalla huonot puolet blogin pidostani voin sanoa heipat ja katsotaan mitä seuraavasta eli ekasta kunnon postauksesta tulee;)
//Olen tehnyt jo esittely sivun mulle, sieltä voi käydä katsomassa jos kiinnostaa vielä joku. Kommentoida saa jos jokin jää epäselväksi.

♥:Rebekka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti