perjantai 28. elokuuta 2015

Kuva haastetta


 Minut haastoi Elina!
1. Lisää postaukseesi yllä oleva kuva sekä yhteensä viisi kuvaa, jotka kuvaavat mielestäsi parhaiten sanoja "onnellisuus", "rauhallisuus", "ystävyys", "muistot" sekä "yritteliäisyys".
2. Tämän jälkeen lisää vielä yksi kuva, jonka aiheen saat itse päättää. 
3. Haasta mukaan viisi blogia, mikäli haluat, voit linkata blogisi tänne, johon linkatuista blogista parhaimpia julkaistaan. 
Haastan Emilian, Suvin, Lindan, Sofian ja Unnan!
En kyllä voi sanoa, että hyvää kuuluisi. Sain ihan jäätävän flunssan paripäivää sitten, ja ei se kyllä olisi huonompaan aikaan voinut tulla. Mulla on nyt viikonloppuna kolmen kaverin rippijuhlat ja sinne tietysti pitäisi päästä ja ostella lahjoja yms yms, mitä tekee Rebekka? Makoilee puolikuolleena peiton alla. Kaiken lisäksi mulla on iltatallit tässä tänään ja huomenna, enkä niitä oikein nyt voi perua, koska omistajalla on vähän menoja ja joutuisi muuten minun takiani ne perua. Olen siis tunnollinen ja vedän pari buranaa poskeen ja hipsin tänään nöyränä tyttönä kaatosateeseen heiniä jakamaan ja ratsastelemaan. Ja mulla ei ole edes viikonlopun jälkeen aikaa parantua, koska meillä alkaa heti maanantaina leirikoulu, ja tietysti minun onnekseni vielä oikein urheilupainotteinen leiri.. No katotaan nyt miten asiat järjestyy..

6 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tämä oli kivasti toteutettu postaus ja kuvat olivat oikein osuvia! Eikä! Koita nyt lepäillä mahdollisimman paljon että jaksat painaa menemään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muuten hyvä, mutta kun ei olis kauheesti aikaa lepäillä..

   Poista
 2. Kiitti haasteesta! Toi yritteliäisyyskuva on ihan mahtava niinkuin muutkin kuvat. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia kuvia! <3 Ja ei voi olla totta! Jotkut asiat voi mennä niin totaalisen pieleen pelkän flunssankin takia. Ihan kuin kaikki tärkeät asiat kasautuu juuri sille kerralle kun sattuu olemaan kipeänä... Yritähän parantua!! :)

  VastaaPoista