tiistai 29. joulukuuta 2015

Mitä, laiska??

Vihdoinkin tänne eteläänkin on tullut vähän pakkasia ja lunta. Ei olekkaan enää jokapaikka aivan kurassa ja on vähän valosampaakin. Mä kyllä niin tykkään heti kun tulee lunta <3

Eilen päätinkin laittaa ensimmäistä kertaa ikinä kameran vähän kuvailemaan meidän treenejä Hämiksen kanssa. Hämis on ollut nyt erittäin hyvä, kun pakkaskelit ovat tulleet. Aluksi sillä oli energiaa ja se purkautui monella tavalla väärin, mutta kun sain ruunan vähän keskittymään siitä tuli oikein kiva. Kesällä taistelin ton hevosen kanssa eteenpäin pyrkivyydestä, nyt se lähti pienestä kosketuksesta välittömästi eteen. Hämis ei ehkä näytä videolla kovin ihmeelliseltä, mutta selkään alkoi tunuta erittäin kivalta.
Tein hyvin pelkistetyn treenin. Yleensä harjoittelen paljon enemmän vaikeimpia asioita, mutta tänään pyörin suurimman osan ajasta ympyrällä tehden vain muutamia sulkuharjoituksia. Osalti siksi, että pehmeitä kohtia ovat vain ura ja tuo ympyrä, koska ne ovat suolattuja.

10 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää menevän, vaikka alussa vähän turhan kiireinen ja heittelee päätään mutta lopussa alkoi menemään paremmin. Vitsi kuinka hyvä idea pystyttää kamera jalustan varaan kuvaamaan, itseäni vain mietityttää kuinkas se stoppaaminen jne onnistuu. Nousetko alas selästä vai miten? Itse voisin alkaa hyödyntämään tätä kun pakkaset laantuu, koska kamerani varmaan sanoisi itsensä irti kylmässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Riippuu varmaan hevosesta joutuuko tulla alas, mutta Hämis nyt on niin kiltti, niin ratsastin vain viereen ja sain selästäkäsin säädettyä videon päälle ja pois.

   Poista
 2. Kiva postaus ja hienosti näkyi sujuvan treenit. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus! Ja tosiaan kiva kun vihdoin tuli lunta, vaikken tästä kylmyydestä pidäkään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Mä oon kyllä ihan iloinen et maa on vähän jäässä, ei ole niin kuraista :)

   Poista
 4. uu, hyvältä näyttää ! voi vitsi kun fiksu idea pistää kamera kentälle :D pitää koittaa joskus ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se kyllä mun idea ollut, monen blogeista kattonu videoita jossa kamera yksinään kuvaamassa, niin ajattelin testaa koska onhan se parempi kuin ei mitään :)

   Poista
 5. Vähän hyvän näkönen toi Hämis kyllä! Joo täälläkin on vihdoin lunta ja 15 asteen pakkanen, ihan kivahan se on että on nyt valkoinen maa mutta mun pitää kyllä pukeutua ihan älyttömästi etten tonne palellu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täällä on ollut aikalailla 10 asteen paikkeilla kokoajan. Mun ei tarvitse paljoo pukea, mulla on melkeen aina lämmin, mutta kun tuun kotiin saatan olla kotona montatuntia ihan jäässä..

   Poista