torstai 3. joulukuuta 2015

Hevoset ihmisinä

Näin joulunaikaan hyvin monissa blogeissa pyörii joulukalenteri. Moni onkin niihin panostanut ja ne ovatkin erittäin kivaa katseltavaa, itse en nyt kuitenkaan jaksa ainakaan tänävuonna nähdä niin paljon vaivaa. Ajattelin, että jos keksin voin kuitenkin toteuttaa jonkun erikoispostauksen ja jos te lukijat jätätte toiveita voin useammankin tehdä. Yleensä en pyydä lukijoilta toiveita vaan annan heidän itse esittää jos tuntuu siltä, mutta jos nyt on ideoita niin otan niitä vastaan :)
Tänään katsotaan kuitenkin millaisia jotkut Tiian hevoset olisivat ihmisinä ;) Ethän ota postausta liian vakavasti :)


Otetaampa ensin Daisy.
Daisy olisi varsinainen hienohelma ja ikiteini. Hän rakastaisi syömistä, sekä nukkumista. Vaikka syöminen olisi lähellä sydäntä, katsoisi hän tarkasti, että syö hyvän ruokavalion mukaan. Unien puolesta taas häntä ärsyttäisi kovasti jos joku hänen kauneus uniaan häiritsisi. Tyttö olisi aika kärsivällinen, sekä sosiaalinen ja tulisi kaikkien kanssa toimeen ja olisikin aina ensimmäisenä iskemässä poikia. Tyttö olisi koulussa kaikkien opettajien suosikki, se kiltti oppilas, mutta kun selkänsä kääntäisi ei typy olisikaan enää niin enkeli. D olisi niin kaunis, että kaikki muut tytöt olisivat aina tälle kateellisia. Tyttö olisi tosi hyvä urheilija ja pärjäisi lajissaan hyvin, mutta vapaa-ajalla hän juurikin välttelisi liikuntaa.

Seuraavana oliskin Hämis.
Voin kuvitellä Hämiksen keski-ikäisenä miehenä. Elämän parhaita hetkiä olisivat ehdottomasti, ruoka, ruoka, ruoka, vapaapäivät, lomat, ruoka. Häntä ärsyttäisi aina suunnattomasti viikonlopun päättyessä eli maanantait olisi hänen vihollisia. Vaikka tämä herra rakastaisikin lomalla olemista, olisi hän työssään kuitenkin ihan pätevä ja lopulta kuitenkin aina tykkäisi siitä. H saattaisi olla ulkopuolisten mielestä hieman tympeän ja koppavan näköinen, mutta totuudessa H olisi kuitenkin ihan mukava tyyppi joka ei millään tavalla ylimielinen olisi.
Tämä ei ikinä stressaisi tai jännittäisi mitään, vaan olisi joka tilanteessa tyynen rauhallinen. Pieni hymyn kare saattaa syntyä jos häntä kovasti kehutaan.

Sitten päästäänkin Zz:ttiin.
Zz olisi tosi kiltti aina kaikille, se ei koskaan voisi esimerkiksi huudella kenenkään perään mitään tyhmyyksiä. Ehkä. Ellei se joku olisi tosi tyhmä. Hän menestyisi työssään tosi hyvin, mutta stressaisi aina kaikkea ihan turhaa. Kuten näyttääkö hän varmasti hyvältä voidakseen mennä kokoukseen, eihän hän vain unohtaisi avaimia, sopisiko ruskeat vai mustat nahkakengät paremmin. Zet myös pelkäisi pimeää eikä voisi katsoa kauhuleffoja, koska näkisi niistä painajaisia ja tulisi vainoharhaiseksi. Hän olisi hiukan ujo ja omistaisi vain muutaman hyvän kaverin.
Viimeisenä uhrina onkin Bronksi.
Bronksi pukeutuisi aina löysiin verkkareihin eikä ottaisi paineita mistään. Hän tietäisi tasantarkkaan miten kokeessa luntataan ilman, että tarkinkaan opettaja huomaa. B tietäisi myös sen reitin lähi alepaan mistä välituntivalvojat eivät koskaan kiertäneet. Bronksi ei näkisi turhaa vaivaa kouluun ja läksyihin vaan tekisi jatkuvasti pientä jäynää opettajille ja kavereilleen. Silti aina kokeen tullessa Bronksi olisi hyvin terässä. B olisi aika suosittu porukassa ja vaikka aina keksisi vaikka mitä muiden päänmenoksi, ei hän koskaan jäisi pahimmista teoistaan kiinni.

Tämän perusteella itse olisin varmaan Zztin tai Bronksin ystävä :D Musta tuntuu, että Daysiä en varmaan kauaa jaksaisi :D Nyt kuitenkin postaustoiveita saa jättää pitkästä aikaa ihan luvan kanssa :) Tästä voin myös tehdä 2 osan jos tämä saa hyvän vastaanoton :)2 kommenttia:

  1. Hauska postaus! Tee ihmeessä toinen osa. :D Postausehdotuksena joku myday tai muu videopostaus. :)

    VastaaPoista
  2. Ihan sairaan hyvä! :) Tällasii kyl lisää jatkossa :D

    VastaaPoista