tiistai 22. joulukuuta 2015

Varsan ajo-opetusta

Näin loppuvuodesta on ehtinyt tapahtua aika paljon asioita, joista en ole tänne blogiin päivitellyt, syystä että kuvia ei ole sen pahemmin tullut. Jouluna ja uutenavuotena kyllä kirjoittelen jostakin, mutta tämä postaus voi olla omistettu sille, että kerron vain olevani elossa.
Perjantaina meillä alkoi joululoma ja siitä lähtien jokainen päivä onkin kulunut tallilla ja kavereiden kanssa. Treenit ovat menneet aivan laidasta laitaan. On ollut niitä kertoja, kun tekisi mieli vaan itkeä, mutta myös paljon niitä suuria onnistumisia, jotka motivoivat jatkamaan. Nykyään maanantaisin, meidän tallilla on teematunteja, joihin kahteen olenkin jo osallistunut. Nimensä mukaisesti molemmat kerrat olivat kunnon tehotreeniä ja sisäistin yllättävän hyvin asioita! Luonnollisestikkaan ei ole mitään kuvia pimeyden takia.
Selma sai äskettäin ensimmäistä kertaa kärryt peräänsä ja tottuikin ajatukseen nopeasti ja alkoi harppomaankin korvat hörössä innoissaan. Samana päivänä allekirjoittanut pääsi itsekkin ensimmäistä kertaa kärryjen kyytiin! Tosin raksulla, joka on hiukan tutumpi ja turvallisempi. Ja vielä tänä samaisena päivänä satoi maahan ihana valkea peite, joka valitettavasti suli yhtä nopeasti, kun oli tullutkin. Nyt joululomalla on tullut vietettyä aika runsaasti aikaa tallilla ja sama on näillä näkymin jatkumassa. Mulla ei onneksi ole mitään valittamista. Nyt ei kuitenkaan tunnu tekstiä syntyvän kirveenkään kanssa, joten jätän enemmät höpinät siihen, palataan kun saan taas kunnon kuvia! :)
Nämä kuvat on otettu aamutallinjälkeen. Oli pakko kokeilla salamalla kuvaamista vuosien jälkeen, kun oli niin hämärää, että kuvista tuli lähinnä vain pikseliä.


1 kommentti:

  1. Ihmettelinkin että miksei susta aikoihin ole kuulunut! Tää pimeys saa itseltänikin kyllä vähän inspiraation blogin suhteen laskemaan kun ei saa valoisalla kuvia! Kiva kuitenkin että päivittelit blogiasi! Ja varmaan teillä alkoi pe loma, meillä alkoi vasta tänään! :o

    VastaaPoista