tiistai 8. maaliskuuta 2016

My Day Horse Fair

Pakko sanoa, että aika video painotteinen viikonloppu. Perjantaina kuvasin My Dayn horse fairista, jonne menimme koulukaverini kanssa jo kahdeksitoista. Video ei nyt ollut kovin laadukas, sillä kuvasin sen puhelimella, mutta onhan se parempi kuin ei mitään.
Lauantai iltapäivällä Emilia saapui tänne Espooseen. Ensimmäisenä Emilia pääsikin vähän Tiian tallille ratsastamaan. Hevosiksi meille annettiin Hämis ja Frontsu, joita vaihdoimme suurinpiirtein puolessa välissä, jotta Em pääsi kokeilemaan molempia hummia.

Hämis kuvat (c) Emilia Uutela


 Lyhyesti sanottun Hämis ei ollut oikein parhaimmillaan lauantaina. Ei se hirveän huono ollut, mutta ei sellainen super, niinkuin se on viimeaikoina ollut. Asiaan varmaan vaikutti myös se, että en itse ollut oikein terässä lauantaina. Jotenkin oma ratsastus oli aika rumaa ja suurieleistä, ennenkuin hevonen alkoi tuntua suht oklta. Hämis ei myöskään keventynyt edestä paljoa, joka sitten näkyi suun aukomisena. Vaikka ei ollut ihan paras kerta, niin ollaan me paljon huonomminkin vedetty. Frontsun kanssa en taas (vaihteeksi) saanut paljoa aikaseksi. Siivouksen ja iltatallin jälkeen majottauduttiinkin meille, ja sunnuntaina käytiin vielä Horse Fairissa. Ei tästä kuitenkaan sen enempää, sillä Emiliakin kuvasi 2 päiväisen videopostauksen, joka on miltein puolituntia :)


Ja tietenkään blogger ei anna upottaa Emilian videota tähän, joten siihen pääsee tästä.


2 kommenttia:

  1. Sun "huono" ratsastuskerta taitaa tarkoittaa samaa onnistumista kun mun "erittäin onnistunut" :'D Mutta kiva video ja taas hienot kuvat! :)

    VastaaPoista
  2. Tää oli kiva postaus! :)

    askelravia.blogspot.fi <--

    VastaaPoista