lauantai 19. maaliskuuta 2016

Stressiä

Musta ei taas ole hetkeen kuulunutkaan mitään, mutta blogi alkaa varmaan pikkuhiljaa aktivoitumaan, sillä illat alkaa valostua. Itse ainakin olen saanut paljon lisää energiaa johtuen lisääntyvästä valon määrästä. Blogi on ollut hiljainen, mutta puhelimella on tullut paljon räpsittyä kuvia, etenkin snapchatin kautta. Kertokoot nämä puhelin kuvat viimeaikaisia fiiliksiä, osa kuvista on tosin jo useamman kuukauden vanhoja :) Snapchatista löydyn nimellä: rebsssj


Tällanen tarttu mukaan Horse Fairista


Kevät aurinko <3


Valkut Tuijan luona ovat sujuneet aivan mielettömän hyvin. Sieltä ei kuitenkaan ole enään tulossa postauksia:(Koulussa köksässä Aleksanterin leivoksia :p

Maailman inhottavimmat housut ikinä!

Hämppä eilen, super onnistuneen ridan jälkeen <3

Koulussa lähtikin nyt vika jakso käyntiin, huhhuh! Yhteishaussakin jo haettu..


Kun luulit kevään jo tulleen, kun lumet suli.. Kaikki tuli takaisin yössä..

Mp meiän selfie

Meidän tarha selfie :D

Aamutallista. Hieno päivä tulikin!

Zet on kunnon linssilude

Onneksi nyt on hetkeksi kaikki kokeet ohi..


Kai sitä on pakko kerran puolessa vuodessa kaupoilla käydä..
Sellasia uutisia voisin kertoa bloggaajana, joka ajoissa ilmoittaa kaikesta.. Tänään on mun ensimmäiset ulkopuoliset kisat. Lähdetään Lohjalle vähän koulua vääntämään, itse menen luokan FEI Helppo B Lasten esiohjelma. Aluksi oli tarkoitus mennä se Hämiksen kanssa, sillä Hämis on ollut viimeaikoina niin mielettömän hieno, mutta Häm satutti silmänsä viikko sitten. Ei mitään vakavaa, päätettiin jättää Häm kotiin rauhassa parantumaan ja multa vaihtui hevonen 2 h ennenkuin kipan ilmottautuminen meni kiinni.. Pienellä varoitus ajalla sain siis Daisyn ratsukseni tämänpäivän radalle. Hiukan jännittää, sillä Daisyn kanssa treeni kerrat ovat jääneet nyt hyvin harvaan ja D on muutenkin mulle vaikea hevonen ratsastaa. Positiivisin mielin kuitenkin haastetta kohti!
Muutenkin vähän stressaavaa ollut tämä arki, mutta eiköhän tämä helpota tässä parin kuukauden jälkeen..

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva kun kuitenkin jaksoit tulla kertomaan kuulumisia! Ite ainakin tykkäsin ihan tälläsestä kuulumispostauksesta ja noi puhelinkuvat oli kivoja :)

    VastaaPoista
  2. Välillä on kiva lukea ihan tällaisia yksinkertaisia kuulumispostauksia. :) Söpöt selfiet teillä ;) Mutta miksei valkuista tuu enää mitään postauksia? Tsemppiä kisoihin!! :)

    VastaaPoista