keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Tamma kuin unelmasta

Postauksessa tulee olemaan vain videolta napattuja kuvia
Eilen heti kun astuin tallille Tiia tuli sanomaan, että täällä on kauhea sota menossa, kun kukaan ei halua menä Daisyllä. No kysyin, että millainen se on ja vastaukseksi sain, että vähän kuuma. Ei siinä ollut sitten muuta ongelmaa, joten päätin siis mennä Daisyllä ja näin jälkikäteen sanottuna en kadu hetkeäkään päätöstäni.
Olin siis kerran aikaisemmin keväällä mennyt Daisyllä sileällä. Mä olin niin unohtanut miten ihana se on. Se on niin pehmeä suusta, sen askeleet on niin kevyet ja niin tasaiset ja ai vitsit miten ihanan leveä se on ! Tiialla on monia tosi kapeita hevosia rakenteeltaan, niin oli ihanaa päästä taas ihan kunnolla leveen hevosen selkään.
Tänään en ajatellut kirjoittaa pitkää postauasta, joten mennään suoraan asiaan. Kaikki tehtävät sujuivat suurinpiirtein ilman sen suurempia ongelmia. Tehtiin sellaista tehtävää, että pitkällä sivulla mentiin kevyessä istunassa suora linja, jossa oli kaksi puomi jonoa ja sitten toisella pitkällä sivulla kaksi volttia joiden väliin tuli avoa. Tämäkin tehtävä sujui ihan nätisti, sillä Daisy kuuntelee niin hyvin ratsastajaa.
Kuva ei ole kyseisestä tehtävästä
Teimme myös suoria linjoja, joissa oli pari estettä, joiden väliin piti saada tietty askelmäärä, tässä oltiin Daisyn kanssa ilmeisesti hyviä, koska ei jouduttu tekemään kertaakaan tehtävää uudelleen, vaikka teimme monta erillaista toistoa. Lopuksi tulimme myös radan. Ainoa ongelmia tuottanut este oli kentän keskellä oleva täysin normaali pysty, joka tuli hypätä vinosti ja kääntää heti esteen jälkeen ennen pitkällä sivulla ollutta estettä. Daisy tuli todella pohjaan ja ohjasin sen suoraan päin juuri kyseistä estettä, joka piti kiertää, krhm..

En muuta voi sanoa kuin että tammalla oli suuri ilo hypätä, se oli niin miellyttävä! Ja siitä kuumuudesta, ei se ainakaan näin pienillä esteillä kuuma ollut. Aluksi enemmänkin tahmea ja loppua kohti se alkoi vain ennemminkin heräämään ja laukkaamaan omalla moottorilla. Ainoastaan radan yksi linja jouduttiin tulemaan muutama kerta, kun en saanut koottua laukkaa tarpeeksi tiettyä askelmäärää varten. Harmi, että Daisy ei osallistu enään meidän kurssille. Tiia sanoi, että nämä hypyt riitti sille, Daisy on meinaan juuri palaillut saikulta:)
Mä niin yritin tehdä taas lyhyen koosteen, karsin ja karsin videoita ajatuksena maksimissaan 6 minuutin kooste.. Mutta kun tämä oli valmis katsoin sitä aikaa... 9 minuuttia.. No tein sitten lyhyemmänkin koosteen, koska olen varma, että suurin osa ei jaksa katsoa 9 minuuttia mun ratsastusta. Lyhyempään koosteeseen pääset tästä.
Tänään meillä on maastoesteet, mutta en varmaan pyydä ketään kuvaamaan, kuka haluaisi juosta puskissa meidän perässä, varsinkin kun Zz on mukana. ( Zz voi vähän kyttäillä). Katsotaan sitten jos vikana päivänä. Ja jos onni on myöten, ens viikolla saatan päästä kokeilemaan kangilla ratsastusta ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja helposti jaksoi katsoa tuon pitkänkin koosteen. Vaikka tietysti hypyt olisivat voineet jo ennen sitä puolta väliä alkaa. :'D Tosi kiva kun Tiia käsittääkseni pitää paljon tuollaisia kursseja ihan perus tuntien lisäksi, varmasti tosi kivaa vaihtelua! Daisy sopii sulle kyllä hyvin! Tamma näytti lopussa vasta heräävän ja siihen saakka meno oli ihan liian rauhallista esteratsastajan silmään! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiin, oishan ne voinut, muttamutta, heh XD Joo Tiialla on aina kauden aikana muutama kurssi, ja sitten kesällä on koko kesäkuu täynnä kursseja ja sitten heinäkuussa hepoilla on lomaa :) Ja ite kyllä tykkään noista kursseista. Mäkään kun en jokapäivä pääse ratsastamaan, niin kurssilla on hyvä kun pääsee heti seuraavana päivänä jatkamaan siitä mihin jäätiin :) Haha voin kuvitella ku oot itkenyt verta kun rebekka laukkaileee ja ravailee ihan rauhassa sitä turvallista mummolaukkaa :DD No joo, kyl se oli lopussa kivempi kun alkoi itekkin vähän syttymään ja laukkaamaan omalla moottorilla!

      Poista