keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Videopostaus kangilla


En jaksanut nyt käsitellä tätä yhtäkuvaa..
No vihdoinkin, kun sain kunnon kuvaajan mukaan niin ajattelin toteuttaa pienen videopostauksen. Video on aika pikainen ja ajattelin kyllä tehdä vähän enemmän panostetun videopostauksen, kun vain siihen tilaisuuden saan.
Hämis ei ollut mikään erityisen hyvä eilen. En saanut sit millään kuulolle vaan se oli tahmea koko tunnin. Kokoajan tein kaikkeni, että se liikkuisi edes jotenkin, etenkin laukassa. Laukassa saatoin läimästä raipalla ja perse lensi ja laukat vaihtu, mutta vauhti pysyi edelleen samana. Loppuraveissa sain kuitenkin Hämiksen vähän eteenpäin ja meno muuttuikin heti paaaaljon paremmaksi. En nyt tarinoi enempää, kun teille on tässä pitkä video :)
Tänään ei varmaan kuvailla, ellen mene jollain erityisellä hevosella. Sunnuntaina lähdenkin leirille Riilahteen!

4 kommenttia:

 1. Miten sä leireilemäänkin ehdit kaikilta kursseilta! :O
  Oliko Hämikseltä lähtenyt kenkä vai miksi kengitys? Tosi kivan näköinen tuo talli sisältä! Tosi hyvältähän toi näyttää etenkin käynnissä ja ravissa, laukasta tulee lähinnä Taavi mieleen :'D Millälailla erilaiselta Hämis kangilla tuntui? :) Eikö kaikkia Tiian hevosia voikin ratsastaa kangella? Kiva sää teillä! :I
  Kiva videopostaus, joskin jotain selitystä enemmän olisin kaivannut! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDXD Heinäkuussa ei ole enään mitään kursseja :D Jep, se oli tiputtanut kenkänsä laitumella, se on hyvä kun Tiia hoitaa itse kengitykset niin ei ole ongelmaa vaikka joskus joku kenkä tippuisikin. Hämis tuntui enemmän niinkuin sellaiselta hangoittelevalta ja silleen että tuntui että sai pakottaa kokoajan, ja se ei oo hirveen kiva fiilis. Kaikilla paitsi Zz:tillä on ratsastettu kangilla :) hah joo, kiva sää..................... Kiitos :)

   Poista
 2. Kivat noi kurssit! Mikä toi talli siis on ja missä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep :) Talli on pähkinäntytön tila. Se on pieni alle 10 hevosen talli vihdin odilammella :)

   Poista