maanantai 3. elokuuta 2015

Temppu kuvia

Ei, en tosiaakaan keksinyt parempaa otsikkoa. Jos nyt kuitenkin onnistuisin tekemään blogi historiani ensimmäisen postauksen, jossa ei ole niin kamalasti tekstiä!
Tässä mulla on ollut tosiaan ollut parinviikon ratsastusloma, sillä hevoset ovat olleet lomalla. Viime viikon tiistaina pääsin kuitenkin pitkästä aikaa heppailemaan ystäväni Emilian luokse ja viime torstaina pääsin kokeilemaan Tiian tallin ainutta hevosta, jonka selässä en ollut vielä aikaisemmin käynyt, nimittäin tallin ainutta yksityistä. Tunnilta ei ole kuvia, mutta ihan hyvä fiilis jäi!
Ja palataampa taas päivään Emilian kanssa. Ensimmäisenä käytiin pellolla kuvailemassa Emiliaa ja hänen poniaan, joka oli palannut hänelle ylläpidosta! Olipas kiva kuvailla, kun poni osasi temppujakin! Ainoa vaan, että kuvat olivat erityisen huonoja tuolloin, aivan kamalan laatusia.(taas vaiheeksi)






 Seuraavana vuorossa olikin Hensu ja mäkin pääsin selkään vaikka vähän turhan iso ponille olenkin. Hensu on kyllä mukava poni, vaikka tuolloin ei oikein omalta osalta ratsastus ollut parhaimmasta päästä. En tiedä johtuuko se tuosta parin viikon tauosta, mutta olin taas vähän hukassa siellä selässä. Heti kyllä parani, kun sain Emilian huutamaan jotain pikku vinkkejä:D Hyviäkin pätkiä tuli, mutta paljon paremminkin olisi voinut mennä.
Hensu kuvat (c) Emilia



Sanotaanko, että kolmen hevosen kanssa puuhastellessa pikkunen tovi kuluu! Joka tapauksessa vielä haettiin Namu hoidettavaksi ja Emilia ratsasti vielä tamman. Aluksi puomeilla ja lopuksi vielä laitumella. Ainakin mun silmään Namu näytti Namuksi todella hyvältä puomeilla, rennolta!
Namu kuvia en ole kerennyt vielä käsitellä









vissiin noiden kahden oma inside juttu hyppiä nokkospuskien yli :DD

Mulla oli ainakin erittäin mukava päivä! :)

9 kommenttia:

  1. Apua, ihan sika kivoja kuvia! Ihana tuo Emilian poni, mä olisin niin täpinöissäni jos pääsisin kuvailemaan tuollaista ''sirkuspollea''. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 haha, oli kyllä oikeasti kiva kuvata jotain muutakin kun ihan perus jokapäivän kuvia! :)

      Poista
  2. Aivan ihana postaus ja ihan mielettömän hienoja kuvia!<3 Jotenkin tuo 6 kuva on tosi magee! Ja sun ratsastuskuvista 9 on hienoin! :)

    VastaaPoista
  3. Mielettömän hienoja kuvia! Varsinkin nuo postauksen alussa olleet temppukuvat on tosi kivoja!

    VastaaPoista
  4. Mullakin oli oikein mukavaa! Kiitos vielä kerran ihanista kuvista <3

    VastaaPoista