tiistai 11. elokuuta 2015

Paska kesä, tästä vain uuteen nousuun

Tiedän otsikon jälleen olevan niin luova!
Tänään mulla onkin paluu koulunpenkille, viimeinen yläaste vuosi starttaa noin 2 ½h kuluttua. Pakko kyllä sanoa, että nyt ei jäänyt tästä kesästä mitkään huippu fiilikset. Esimerkiksi viimevuoden kesään verrattuna tämä kesä oli ihan paska :D
Lähes jokapäivä satoi tai oli vain pilvistä, mä kun en pääse kesäfiilikseen jos niitä helteitä ei ole. Paljon tässäkin kesässä oli hyvää, mutta liian vähän olin tallilla ja kavereiden kanssa. Heinäkuu menikin töissä, joka imi sitten kaikki mehut muusta tekemisestä.
Kesällä oli kuitenkin aivan ihana kanki- ja kenttäkurssi, sekä ehdottomasti kesänkohokohta, leiri Riilahdessa.
Vaikka tämä kesä ei ollutkaan sellainen mitä ikävöiden tulen muistelemaan, niin sain motivaatiotani nostettua hevosten suhteen. Nyt tämä tyttö on varustettu aivan mielettömällä intohimolla tehdä asioita! Mutta, tehdään pieni throwback kesään ja tässä kuvia kesältä!

Ensimmäistä kertaa kangilla
Epätoivoisia fiiliksiä Hämiksen kanssa kenttäkurssilla, onneksi hyvässä opetuksessa. Näin vaikeaa mulle on muuten laittaa jalka eteen, kokomuu istunta kärsii :''D
Edelleen epätoivoisia fiiliksiä Hämiksen kanssa. Tänäkesänä en kyllä saanut tästä pollesta yhtään mitään irti.
Parhaan ystävän kanssa pikavisiitti korkeasaareen.
Mun suosikki eläin korkeasaaresta :''D Ja tietysti apinat!
Näytän kaljulta :D
Kansallinen poninäyttely 2015. Joku mun ottama kuva tästä ponista taitaa kai päästä johonkin lehteen ö.ö ^_^
Riilahti - Vippe

Riilahti estetunti - Aada

Mun kesäihastus, parhain Nikke! ♥

♥♥♥
Irtotunti tallilla, jossa joskus aloitin ratsastuksen 8 vuotiaana.
Epäonnistunut tunti Zz:tin kanssa. Pakko mainita, että tästä kuvasta seuraavana päivänä Zz oli varmaan hienompi, kuin koskaan aikaisemmin, aivan mieletön!
Ja loppuun vielä ehkä koko kesän onnistunein ratsastus, toi hevonen on aivan uskomaton!
Olen muuten varannut reilun viikon päähän kouluvalmennuksen, täysin vieraalta tallilta. Valmennuksen sen verran tasokkaalta ihmiseltä, että tuollaisen henkilön silmän alle en olekkaan koskaan päässyt. Valmennuksen niin laadukkaalla hevosella, että voin olla varma, että kaikki tähänastiset ratsut kalpenee tämän rinnalla. Tallille on kyllä melkein tunnin matka ja kukkaroni tyhjenee mielettömästi, mutta mä niiin haluan hyvään valmennukseen, edellisestä onkin jo aikaa! Koska sellainen fiilis minkä hyvästä yksityis kouluvalkusta saa on mieletön. Tosin, en ole vielä kysynyt saako sitten kyseisestä paikasta blogata.
Tästä lähtien käyn myös ihan Tiialla tekemässä iltatallia niin pääsen jo paljon useammin hevosen selkään treenaamaan.
Syyskuusa onkin taas aika tallin omille kisoille. Tarkoituksena nyt olisi viimeinkin hypätä se mun ensimmäinen 80 cm rata koskaan..(siis kisoissa, olen mä muuten kyllä 80cm hypännyt;D) Koulukisa rataa mietinkin hetken. Harkitsin vakavasti aikuismerkkiä, mutta jotenkin kaikki mitä radalla tehdään ei ole mun vahvuuksia, joten menen sitten he A:10, joka on jo huomattavasti vaikeampi, kuin A merkin kouluohjelma, jonka ratsastin viimekerralla. Ei muutakuin uusia haasteita kohti, kaikinpuolin syksy lähti nyt kyllä käyntiin niin paljon paremmin kuin kesä!

6 kommenttia:

 1. Sun ratsastus näyttää tosi hyvältä. Toi estekuva oli ihan huippuhieno, mikä kamera sulla on? Postaus oli mielenkiintoista luettavaa ja kuvat olivat tosi hyvälaatuisia. Olen samaa mieltä, että tämä kesä ei kyllä vienyt voittoa viime kesälle! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on ihan Canon EOS 600D ja siinä ihan perusputki joka tuli mukana, eli canonin 75-500mm f/4.5, pikku käsittelyllä saa ihan ok kivoja!

   Poista
 2. Tää oli tosi kiva postaus, vaikka sinänsä kesän postaukset vielä aika tuoreessa muistissa onkin! Vaikka kesä ei ollut ehkä ihan ollut nyt sun puolella, niin olet kuitenkin kaikkea kivaa saanut tehtyä!

  VastaaPoista
 3. Anteeks et tälleen myöhäs katon näit postauksii, mut ei vaan oikee oo ollu aikaa.. X) Ihana postaus! Ja ei sun jalat mun mielest hirveen takana oo, itelläni on paljon pahemmin kaikki jalat ja muut, sulla on paljon paremmin kaikk ja ratsastat tosi nätisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei stressii XD kyllä mun jalka välillä pohjetta antaessa karkaa liian taakse :D " Sulla on paljon paremmin kaikki" repesin XD kiitos!

   Poista